DERMAPEN 4 - Skönhetssalong Stockholm | Hudsalongen Thunberg

DermaPen 4

Dermapen eller microneedling är en behandling där man gör små mikroskopiska nålstick i huden för att föryngra, släta ut, stimulera nytt kollagen och även behandla ärr och vitiligo.

DermaPen4 – Ansikte
Tid: 60min Pris: 2500kr

DermaPen 4 – Kinder
Tid: 45min Pris: 1800kr

DermaPen 4 – Ansikte & Dekolltage
Tid: 90min Pris: 3200kr

DermaPen 4 med PRX-T33 – Ansikte
Förstärker förmågan att lyfta vävnaden, stimulerar kollagenproduktionen och reducerar rynkor, linjer och ärr.
PRX-T33 och DermaPen tillsammans ger mycket högre effekt och resultat än var enskild behandling för sig.
Ofta ger den 4ggr bättre resultat än när man gör behandlingen var för sig.
Tid: 90min Pris: 3500kr

 

Vad är micro needling?
Dermapen4 orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

Hur många behandlingar behövs?
I en kur rekommenderas 3-6 behandlingar med 2-6 veckors mellanrum, men även enstaka behandlingar kan ge resultat, beroende på vad man vill behandla.

Är behandlingen smärtsam?
Vid behandling med de minsta nåldjupen känns det ytterst lite, om man går djupare känns det mer, men ingen bedövning brukar behövas vid hudföryngring. Vid behandling av ärr kan man lägga på bedövningskräm en halvtimma innan.

Hur ser man ut efter behandling med Dermapen?
Rodnad och/eller svullnad ser man ofta i 12-48 timmar beroende på hur känslig huden är. Det kan också hetta eller svida i ansiktet. De flesta kan återgå till normala aktiviteter dagen efter behandlingen. Man är fullt återställd inom 4-5 dagar. Hyperpigmentering kan alltid uppstå efter behandling – har man tidigare fått detta eller har anlag för hormonella pigmenteringar är risken större.

Undvik följande de första 48 timmarna efter behandling med Dermapen:

 

Originalet med patenterad teknologi
Dermapen var den första microneedling-pennan på marknaden (2010) och är fortfarande marknadsledande världen över. Det finns ett antal kopior men Dermapen är överlägsen dels genom sin vibrerande funktion som ger upp till 1300 mikrokanaler i huden per sekund, dels och ännu viktigare, genom sin höga kvalitet på de sterila engångsnålarna. Vi använder enbart originalnålar som ger maximal hudstimulering utan att skada.