Skönhetsvård - Skönhetssalong Stockholm | Hudsalongen Thunberg

Skönhetsvård

Frans- & brynfärgning

Färgning av ögonfransar och bryn är en av de behandlingar där resultatet syns omedelbart! Vi tar givetvis hänsyn till din egen hårfärg och pigment och färgar sedan antingen bara fransar eller bryn eller också både fransar och bryn på samma gång. Vi hjälper dej också att ansa dina ögonbryn så att de får den rätta formen. Färgen på fransar och bryn sitter ca 4-5 veckor. Använder du ögonlinser ska dessa tas ur före behandlingen – ta med dej linsvätska.

 Fransfärg  295 kr
 Fransfärg med brynplockning  345 kr
 Brynfärg  295 kr
 Brynfärg med brynplockning  345 kr
 Brynplockning  245 kr
 Frans- och brynfärg med brynplockning  375 kr

Reducerat pris i samband med ansiktsbehandling: 175 kr.

NBE 500

Med hjälp av radiofrekventa vågor ändras spänningen i kroppens celler och skapar vibration. Det gör att kanalerna öppnas upp i huden, vilket möjliggör för krämerna att gå ner på djupet och arbeta. Det är kombinationen av krämen tillsammans med NBE 500 som ger de enastående effekterna och ett mycket långvarit resultat uppkommer redan efter några få behandlingar

Behandlingar

Behandling med NBE 500 utförs genom att en specialutvecklad kräm för respektive behandlingsområde masseras in i huden med cirkulerande rörelser med hjälp av en applikator. Detta gör huden slätare och spänstigare och mer elastisk. Metoden är helt utan nålar och mycket behaglig att använda. Den upplevs, utöver dess fantastiska resultat, som en ljuvlig energigivande massage.

Behandlingsområden

Nannic NBE 500

1 gång, 45 min 850 kr

 1 gång, 45 min  850 kr
 
 Kur 5 ggr  3.825 kr
 Kur 3 ggr  2.395 kr