Avancerad Hudvård - Skönhetssalong Stockholm | Hudsalongen Thunberg

Bildwebvit (2)

RETINOLPEELING

Exuviance Radiance Peel är en högeffektiv retinolbaserad peeling.
Retinol är en form av A-vitamin som exfolierar och stimulerar bildandet av nya hudceller, förbättrar hudens struktur, minimerar rynkor och jämnar ut hudtonen.
Retinol passar även utmärkt för acnebenägen eller fet hud. Peelingen appliceras på salongen och tvättas av hemmaefter hudterapeutens instruktion. Efter ca 2-3 dagar kan det uppstå en fjällning som varar i någon dag beroende på hudtyp. Inom en vecka är huden helt återställd med förnyad spänst och smidighet.

Tid: 30min Pris: 1500kr
Kur 3 behandlingar 3500kr

Vi rekommenderar alltid en kur om 3st behandlingar med 4 veckor tidsintervall.

 

PRX-T33

PRX-T33 är en nålfri biorevitalisering-behandling. Efter 10 års klinisk forskning skapade Dr. Rossana Castellana en produkt olik andra på marknaden. Unik formula som är ett skyddad patent och namnet är PRX-T.

Genombrottet med forskning av PRX-T består utav kombinationen Triklorättiksyra (TCA) och väteperoxid, i ett precist PH-värde. Dessa två substanser ger huden egenskaper som tidigare aldrig varit möjligt och det bästa helt utan att ge ljuskänslighet eller oönskade sidoeffekter.

Behandlingen passar alla hudtyper och är säker att utföras under hela året, då PRX-T inte ger någon ljuskänslighet. Behandlingen utförs som kur om 6 behandlingar med en veckas intervall för bästa resultat. Rekommenderat underhåll sker med ca 2 månaders intervall för att bevara resultat och upprätthålla aktiv vävnadsstimulering.

PRX-T33 Skinbooster (nålfri behandling)
Tid: 45min Pris: 1995kr

HUDFÖRYNGRANDE AV HÖGSTA KVALITET – GÅR ATT KOMBINERA MED ANDRA BEHANDLINGAR SOM DERMAPEN MICRONEEDLING

 

DIATERMI – BORTTAGNING AV YTLIGA BLODKÄRL

Diatermi betyder ”genom värme” och innebär en stark upphettning av kroppsvävnad med elektricitet. Ström leds via ett litet instrument som liknar en penna eller en pincett ner till huden. Metoden är väl beprövad och har använts sedan slutet på av 1800-talet.

Behandlingsområden där vi använder diatermi: – Permanent hårborttagning -Spruckna ytliga blod kärl / Couperose, spider och Cherry Spot.

Spruckna ytliga blodkärl , spider och Cherry Spot Ytliga blodkärl kallas även för Couperose. Oftast har vi dem runt näsan och ut mot haka samt kinder. Ibland kan de se ut som ”spindelnät” över kinderna, som kallas för spider. Med diatermi bränner man bort blodkärlen. De drar ihop sig och försvinner.

Antal behandlingar varierar. Man måste bränna kärlen för att få stopp på flödet så att kärlet skrumpnar. Det kan gå på en behandling, eller behöva upprepade behandlingar. Allt handlar om att blockera blodflödet i dessa oönskade kärl. Värmen koagulerar blodkärlen vilket gör att det inte blöder något. Behandlingen ger ytliga brännsår som man sätter tejp på och därefter är det klart. Man kan även få tillfälliga pigmentförändringar i huden, men dessa försvinner gradvis under de följande veckorna.

Ny behandling kan utföras efter ca 3-4 veckor. Ibland försvinner kärlet omedelbart efter behandlingen och ibland försvinner det successivt allt eftersom restavfall tas om hand av kroppen.

Cherry Spot som också kallas för körsbärsmärke, medicinskt kallad för hemangiom, är röda ofarliga blodkärlsmissbildningar. Ytliga små blodkärlsnystan som kan vara platta och även med upphöjning på någon millimeter. Cherry Spots kommer ofta med åldern. Dessa är lätta att behandla med diatermi. Efter behandlingen kan huden bli röd och svullen, små skorpor kan bildas efter 2-3 dagar (bör hållas torra). Pilla inte på sårskorporna!

NBE 500

Med hjälp av radiofrekventa vågor ändras spänningen i kroppens celler och skapar vibration. Det gör att kanalerna öppnas upp i huden, vilket möjliggör för krämerna att gå ner på djupet och arbeta. Det är kombinationen av krämen tillsammans med NBE 500 som ger de enastående effekterna och ett mycket långvarit resultat uppkommer redan efter några få behandlingar.