Permanent Hårborttagning - Vaxning Stockholm | Hudsalongen

LYCON_Generic-Social-Media-Cover_Body-Splash-Quotes

HÅRBORTTAGNING

Besväras du av oönskad hårväxt så kan vi på Hudsalongen hjälpa dig i Stockholm så att också du får njuta av den behagliga känslan som en len och hårfri hud bringar.

Varje behandling inleds med en konsultation där vi tillsammans går igenom vad det är du vill åtgärda samt vilka resultat du kan förvänta dig. Målet är få dig att känna dig trygg och omhändertagen samtidigt som vi åtgärdar ditt upplevda problem genom en så skonsam och anpassad behandling som möjligt.

Vaxning

Så fungerar det

Vaxning är en skonsam och effektiv hårborttagningsmetod som ger ett omedelbart lent och hårfritt resultat. De strån som fastnar i vaxet rycks ut hela vägen från hårsäcken och återväxt sker normalt sett inte fören inom 3-6 veckor. Vid regelbunden behandling kommer stråna så småningom mjukna och bli tunnare för att slutligen också glesas ur till följd av att man tröttar ut hårsäckarna. Eftersom allas hår besitter olika växtfaser kan mindre strån bli kvar efter första vaxningstillfället, men följer då istället med vid nästa vaxning efter att de växt sig längre. För optimalt resultat rekommenderas man att vaxa mer kontinuerligt tills dess att hårväxten hamnat i fas.

Har man aldrig tidigare vaxat så kan första behandlingen upplevas som något smärtsam då håret i regel sitter hårdare, men med tiden kommer smärtan minska och håret avlägsnas enklare.

Att tänka på innan vaxning

För att vaxet ska kunna fästa ordentligt och lämna ett slätt resultat bör hårstråna vara minst 5 mm så undvik att raka benen de närmsta 3 veckorna innan behandling. Peela gärna också huden några dagar innan så att ytlig smuts och döda hudceller som annars kan försvåra vaxningen försvinner. Vi rekommenderar dig också att undvika solning tätt inpå så att huden inte är känslig eller irriterad när du kommer till oss.

Prova att vaxa benen istället för raka! Huden blir mjuk och hårfri i ca 6-8 veckor. Efter upprepade behandlingar blir hårväxten många gånger tunnare och glesare. Detta är individuellt från person till person. Hårstråna ska vara minst 5 mm för att vaxet ska fästa ordentligt. Vi utför benvaxning, armvaxning, bikinivax, ryggvax och vaxning av axillerna.

Brasiliansk vaxning 30min LYCON_Generic-Social-Media_Splash-Body

I den brasilianska vaxbehandlingen används vax från Lycon Nordics som är ett varmvax av hög kvalité. Metoden är nästintill smärtfri tack vare en Pre-Waxing Oil som appliceras på huden innan. Oljan fungerar som en barriär mellan huden och vaxet och vaxet omsluter därför endast håren så när det rycks bort följer bara håren med och inte huden. Vaxningen blir därför skonsammare mot huden och betydligt mindre smärtsam än andra metoder.

Behandlingen utförs professionellt och med hög diskretion för att du som kund inte skall behöva känna dig obekväm under din vaxning. Jag behandlar endast kvinnor när det gäller denna typ av intima behandlingar.

 

Epilation

Både män och kvinnor upplever hårväxt på generande ställen som ett stort problem och söker sig till oss för att få bukt med problematiken. Det kan exempelvis röra sig om en fjunig mustasch, hår på bröstet, hopväxta ögonbryn eller några envisa skäggstrån på hakan.

Så går en behandling till

Epilering är namnet på en permanent hårborttagningsmetod som vi erbjuder alla i Stockholm för avlägsnandet av generande hårväxt på mindre områden. Genom svagström och en tunnare engångsnål avlägsnas hårstrået samtidigt som den nedre delen av hårsäcken förstörs och förhindrar återväxt. Just på grund utav att varje hårstrå behandlas enskilt fungerar metoden allra bäst på mindre områden och under hårstråts tillväxtfas. Hur många behandlingar som krävs innan man lyckats uppnå ett fullt hårfritt resultat är individuellt och går inte att fastställa på förhand.

För att du ska få rätt hjälp med din oönskade hårväxt inleder vi alltid med ett kortare samtal och en konsultation för att lägga upp en personlig behandlingsplan. Vid planeringen får du klarhet i vad som krävs för att få bort det oönskade håret och ungefär hur många behandlingar du kan räkna med.

Epilering är ett framgångsrikt sätt att för alltid bli av med generande hårväxt – främst på haka och överläpp. Genom att med svag ström avlägsna hårstrået kan vi eliminera att håret kommer tillbaka. Varje hårsäck kan dock behöva flera behandlingar. Epilering är en metod som garanterat gör att hår försvinner.

Tid: 10-30 min. Pris: Startavgift 285 kr därefter 45 kr per påbörjade 5 min.

 

 Hela ben 695 kr
 Helaben + bikini 745 kr
 Halva ben 495 kr
 Halva ben + bikini 625 kr
 Bikini 375 kr
 Överläpp/haka  325 kr
 Rygg 500 – 550 kr
 Axiller 345 kr
Armar 375 kr
Brasiliansk Vaxning  550 kr